BiH

Zbog nestanka vode otežan rad SKB-a Mostar

Radovi na cjevovodu u spomenutom mostarskom naselju, prema najavi JP Vodovod, trebali su biti obavljeni proteklog vikenda, u noći sa subote na nedjelju

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u mostarskom naselju Bijeli brijeg otežan je rad u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, prenosi “Fokus“.

“U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na Bijelom brijegu otežani su uvjeti rada koji su uzrokovani prestankom opskrbe vodom. Hitni operativni zahvati će se izvoditi, dok će se sve ostalo što može čekati prolongirati do normalizacije vodoopskrbom”, priopćeno je iz mostarske bolnice.

Radovi na cjevovodu u spomenutom mostarskom naselju, prema najavi JP Vodovod, trebali su biti obavljeni proteklog vikenda, u noći sa subote na nedjelju.

Vodoopskrba je normalizirana u nedjelju u poslijepodnevnim satima, ali je tijekom prethodne noći ponovno došlo do kvara i nestanka vode.

Iz JP Vodovod kažu da su u tijeku radovi na otklanjanju kvara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh