BiH

Prva reakcija Arijane Memić: Ovo je dokaz da smo uvijek govorili istinu

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) na dvije lokacije u Kantonu Sarajevo vrše pretrese u okviru predmeta za organizirani kriminal i ometanje istrage stradanja Dženana Memića.

Arijana Memić - Nap.ba

Pretresi se vrše po nalogu Tužilaštva BiH, s ciljem prikupljanja dokaza.

Prema informacijama koje smo dobili, uhapšene su dvije osobe.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Arijanu Memić, sestru nastradalog Dženana, kojoj smo prenijeli informaciju koju smo dobili iz SIPA-e da su dvije osobe uhapšene i da postoji mogućnost da će se vršiti pretres i na trećoj lokaciji.

“Za muštuluka ste… Hvala na informacijama o uhapšenima, ali smo se i nadali takvim vijestima. Nakon pet godina čekanja, nešto se dešava. Ono što smo obećali to ide polako. Istrajali smo na svom putu, iako su nas ubjeđivali da nismo u pravu. Hvala Bogu. Ovo je dokaz da smo uvijek govorili istinu. Ovo je samo početak, ide dalje”, kazala je Arijana Memić za Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh