BiH

Menadžment Binga s kolegama u trgovinama

iše od 100 uposlenika uprave Binga su nekoliko dana pomagali kolegama u trgovinama. Svoj radni dan su proveli radeći sve poslove koji se obavljaju u maloprodaji: punili su police, usluživali na odjelima, radili u skladištu, te bili na usluzi kupcima, koje je ova gesta uprave obradovala.

„Teška je godina iza nas, ali smo se vodili time da su naši uposleni naša najveća snaga. Zato smo kolegama u trgovinama pružili podršku i na terenu. Svi smo se radovali drugačijem radnom danu. A i kupci su se istinski obradovali kada su vidjeli da je stiglo „pojačanje“ u njihove omiljene trgovine. Cilj nam je da na ovaj način damo dodatnu podršku našim kolegama u maloprodaji jer smo svi dio velike Bingo porodice.

Ovaj način povezivanja menadžmenta i maloprodaje simbolizira našu sinergiju i zajedničku pripadnost. Kao najveća domaća kompanija u BiH, imamo veliku odgovornost prema našim uposlenim, kupcima i poslovnim partnerima.Sigurni smo da ćemo zajednički prebroditi sve izazove koji su pred nama“, rekao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

U proteklih sedam dana svih naših 9.000 uposlenih dobili su po paketić u cekeru posebno kreiranom u ove svrhe, sa toplom porukom: „Kroz sve smo prošli zajedno. I dalje ćemo biti zajedno.“ , a njihovoj djeci smo uručili novogodišnje paketiće“, dodao je Ibrahimović.

Iz kompanije kažu da vjeruju da će naredna godina biti uspješnija svima, te su sugrađanima, kupcima i uposlenicima poželjeli puno zdravlja i radosti.

Kompanija Bingo je u 2020. godini nastavila razvoj. Otvorili su pet novih trgovina, uključujući i Bingo City Center u Sarajevu u sklopu kojeg se nalazi najveći hipermarket u Bosni i Hercegovini. Godinu završavaju sa skoro 9.000 uposlenih i 215 poslovnih jedinica.

Osim pomoći kolegama u trgovinama, svim uposlenim u grupaciji podijelili su prigodne poklone sa porukom u čijem su sadržaju proizvodi fabrika koje su u vlasništvu Binga, a njihovoj djeci podijelili su novogodišnje paketiće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh