BiH

Aerodrom je simbol nade za Krajinu i Krajišnike u domovini i dijaspori: 25 miliona KM za JP “Aerodom Bihać” na ime kapitalnih transfera u 2021.

Aerodrom je simbol nade za Krajinu i Krajišnike u domovini i dijaspori 25 miliona KM za JP “Aerodom Bihać” na ime kapitalnih transfera u 2021 Aerodrom je simbol volje za promjenu odnosa države prema Krajini.

25 miliona KM za JP “Aerodom Bihać” na ime kapitalnih transfera javnim preduzećima po osnovu unaprjeđenja avio prometa Federacije BiH.

Zastupnici su na današnjoj 17-oj redovnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Federacija BiH izglasali spomenuti transfer, koji će se naći u Budžetu FBiH za 2021.

Hvala gradonačelniku Bihaća Šuhretu Fazliću i ministru Šemsudinu Dediću, te premijeru Fadilu Novaliću, koji su shvatili i prihvatili naše inicijative i angažiranost.

Hvala medijima koji su afirmirali i promovirali javno mišljenje u vezi značaja Aerodroma, pa su zastupnici prvi puta, bez obzira na o/poziciju i različite političke stranke, bili jedinstveni i saglasni da isti treba biti strateški projekat Vlade FBiH.

Aerodrom je simbol volje za promjenu odnosa države prema Krajini. Adnan Bajrić, v.d. direktora Aerodroma u Bihaću


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh