BiH

Čengić: Mene su upozorili da skinem crvenu značku, Čović došao sa stranačkom maskom

Jutros me član Biračkog odbora zamolio da skinem crvenu značku sa revera koju sam odmah skinuo jer sam i zaboravio da je imam

Dragan Čović - FENA

Federalni zastupnik Irfan Čengić (SDP) objavio je na društvenim mrežama informaciju u kojoj tvrdi da je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović prekršio zakon.

– Jutros me član Biračkog odbora zamolio da skinem crvenu značku sa revera koju sam odmah skinuo jer sam i zaboravio da je imam. Ali naravno zakon nije jednak za sve, Dragan Čović krši izborni zakon i dolazi sa stranačkom maskom, niko od članova Biračkog odbora ga ne upozorava- naveo je Čengić.

Inače Čengić je kao i drugi visoki dužnosnici SDP-a posmatrač na današnjim izborima u Mostaru.

Za razliku od Čovića, njegovo stranački kolega, direktor Doma zdravlja Mostar i nosilac liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Mostara Mario Kordić, na biračkom mjestu je upozoren, nakon čega je masku s logom HDZ-a BiH zamjenio drugom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh