BiH

Dodik je u kućnoj izolaciji, njegov test na koronavirus je negativan, ali zašto se ne oglasi o skandalu sa ukradenom ikonom, brani li mu neko?

U saopćenju iz njegovog kabineta navedeno je da je Dodik testiran na Covid-19, a rezultat testa je negativan.

Milorad Dodik - PR / Haber.ba

“Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazi se u kućnoj izolaciji zbog kontakta za osobom pozitivnom na virus korona”, javlja predsjedniku SNSD-a sklona “Srna”.

U saopćenju iz njegovog kabineta navedeno je da je Dodik testiran na Covid-19, a rezultat testa je negativan. “Član Predsjedništva je dobrog zdravstvenog stanja i svi parametri su u fiziloškim granicama”, dodaje se u saopćenju.

Da, i u čemu je onda problem da se oglasi vezano za skandal sa ukradenom ikonom koju je poklonio ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu? A i da RTRS, “Srna” i ostali mediji iz RS-a kojima je Dodik pravi šef konačno izađu iz “izolacije” i otkriju svojim gledaocima i čitaocima pravu istinu, prenosi Slobodnabosna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh