BiH

Dragan Mektić: “Šuti Dodik već četiri dana, ali Interpol će iza ovoga ozbiljno stati”

Vjerovatno razmišlja kako da nađe neku izlaznu priču, ali ja vam kažem, Interpol će sigurno iza toga vrlo ozbiljno stati i morat će se sve objasniti.

Dragan Mektić - Screenshot

A onda se postavlja pitanje konačnog ishoda – hoće li ta ikona morati da bude vraćena vlasniku – rekao je, između ostalog, Mektić gostujući na “Face TV“.

Razgovor sa Draganom Mektićem nikada nije dosadan… Tako je i još jedno njegovo gostovanje u Centralnom dnevniku na Face TV obilovalo karakterističnim dosjetkama.

A počelo je komentarom o najnovijem gafu Milorada Dodika sa ukradenom zlatnom ikonom koju je poklonio ruskom ministru vanjskih poslova, koji je već sada proglašen diplomatskim skandalom.

Šuti Dodik već četiri dana, ne odgovara na upite novinara… Vjerovatno razmišlja kako da nađe neku izlaznu priču, ali ja vam kažem, Interpol će sigurno iza toga vrlo ozbiljno stati i morat će se sve objasniti. A onda se postavlja pitanje konačnog ishoda – hoće li ta ikona morati da bude vraćena vlasniku – rekao je Mektić.

Pogledajte cijeli razgovor i gostovanje Dragana Mektića u CD-u…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh