BiH

Žuto upozorenje zbog vremenskih neprilika u većem dijelu BiH

Upozorenje zbog guste magle izdato je za područja Banjaluke, Prijedora, Tuzle, Bihaća, Sarajeva i Višegrada

Žuto upozorenje zbog nepovoljnih vremenskih prilika izdato je za veći dio Bosne i Hercegovine.

Upozorenje zbog guste magle izdato je za područja Banjaluke, Prijedora, Tuzle, Bihaća, Sarajeva i Višegrada.

Jutros u većem dijelu Bosne preovladava magla. Sunčanije je u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama.

Danas će u većem dijelu Bosne preovladavati dugotrajna magla. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između dva i šest, u sunčanijim područjima od devet do 14 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu dugotrajna magla. Najviša dnevna temperatura zraka oko tri stepena Celzijusa, prognoza je meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U subotu, u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje od tri do sedam stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između dva i sedam, u sunčanijim područjima od devet do 14 stepeni Celzijusa.

U nedjelju, u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i tri, na jugu zemlje od tri do sedam. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između dva i sedam, u sunčanijim područjima od devet do 14 stepeni Celzijusa.

U ponedjeljak, u većem dijelu Bosne će preovladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka. Sunčanije u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i tri, a na jugu zemlje do sedam. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između dva i sedam, u sunčanijim područjima od devet do 14 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh