BiH

Kraj ljubavne drame u Srebreniku: “Sad znam gdje mi supruga radi i ko joj je ljubavnik”

Javnost već nekoliko dana sa zanimanjem prati ljubavnu dramu iz Srebrenika u BiH, gdje je mlada supruga Rumejsa Mrkonjić napustila svog supruga Aldina Delića i njihovu malu curicu.

Aldin i Rumejsa - Screenshot

Prvo je prijavljen nestanake Aldinove supruge Rumejse. Potom je potvrđeno da je samovoljno napustila kuću, sovga supruga i svoje dijete. Policijska potraga je prekinuta, ali Aldinova potraga za svojom suprugom nije. Rumejsa mu se ni danas ne želi javiti niti odgovarati na poruke.

Nakon prijave policije i četiri dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

Kako su prolazili dani, tako je Aldin tragao za svojom suprugom. Pronašao ju je na novom radnom mjestu s novim ljubavnikom.

Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem). Doznao sam da ima ljubavnika i da su u kontaktu i dalje. Pokušao sam da propričam s njom ali nije htjela.

Rekla mi je: Idi! Ne želim te vidjeti! Imam drugog i imam novi posao!

Otišao sam kući svom djetetu i obećao sebi da ću se boriti za svoje dijete i da joj nikada neću dati ni da je vidi ni da je čuje. Ostavila je mene i dijete radi drugog, radi posla koji ona voli da radi. Kad su joj važniji drugi od mene i našeg djeteta neka slobodno zaboravi na nas.

Vama hvala, i hvala svim ljudima koji su mi davali podršku i pomagali mi, kada je bilo najteže. Hvala svima od srca – izjavio je Aldin Mrkonjić za portal Crna-Hronika.

Koliko se može razumjeti, Aldin je bio prilično ljubomoran na Rumejsu, a kad je njoj prekipjelo nakon što joj je virio u mobitel, spakovala je svoje stvari i otišla!?

Da mi je bilo ok s njim ne bi otišla…. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju – izjavila je, prenosi “Doznajemo“.

Šta ovoj 20-godišnjakinji nije bilo OK u braku – nije precizno otkrila, ali je zato prije nekoliko mjeseci jednim statusom na Facebooku možda otkrila kakav je po njoj idealan muškarac:

Žene vole čvrste ruke, a nježno milovanje… Jak glas koji umije da šapuće… Snažni prema svima, a slabi na nju…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh