BiH

Milan Tegeltija danas saopštava odluku podnosi li ostavku

Predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija danas će u 15:15 sati u Banjoj Luci saopćiti svoju konačnu odluku o tome da li podnosi ostavku.

Milan Tegeltija - Nezavisne.com

Tegeltija je sinoć za RTRS rekao da bi u slučaju da podnese ostavku, njega na toj poziciji trebalo da naslijedi Srbin iz Republike Srpske.

“Sa mojom smjenom ili ostavkom desilo bi se puno toga, ali se neće desiti ništa na kvalitetu i poboljšanju pravosuđa u BiH”, rekao je Tegeltija.

On nije želio da otkrije da li će podnijeti ostavku na poziciju predsjednika VSTS-a, ističući da će svoju odluku saopštiti na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Govoreći o vlastitoj bezbjednosti, Tegeltija je rekao da je prilično opušten u Banjaluci i da nema nikakvih strahova, ali da ima veliku zabrinutost za svoju ličnu bezbjednost u svakom pogledu, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh