BiH

Fikret Hodžić na Instagramu: Je li stjeran u ćošak onaj koji je leđima okrenut…

Tužilaštvo BiH je nakon višemjesečne istrage danas podiglo optužnicu zbog afere “Respiratori”

Fikret Hodžić - N1

Fikret Hodžić, vlasnik “Srebrene maline”, protiv koga je danas podignuta optužnica zbog afere “Respiratori” sinoć je na Instagramu objavio zanimljiv status.

– Je li stjeran u ćošak onaj koji je leđima okrenut prema zidu ili onaj koji ne vidi iza vlastitih leđa? – stoji u Hodžićevoj objavi na Instagramu.

Inače, Tužilaštvo BiH je nakon višemjesečne istrage danas podiglo optužnicu zbog afere “Respiratori”, osim Fikreta Hodžića i protiv premijera FBiH Fadila Novalića, suspendiranog direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka te ministrice Jelke Milićević.

Njima se na teret stavlja više krivičnih djela: pranje novca, zloupotrebu službenog položaja, sticanje protupravne imovinske koristi, krivotvorenje isprava, primanje dara, a zbog nabavke spornih 100 respiratora iz Kine, prenosi “Avaz“.

Fikret Hodžić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh