BiH

Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine donirana tehnička oprema

Savezna kriminalistička policija Njemačke (BKA) donirala je Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine tehničku opremu u vrijednosti od oko 34.000 €.

Policajac - Ilustracija / Twitter

Ova donacija rezultat je dobre i uspješne saradnje Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u okviru međunarodne policijske operativne saradnje. Saradnja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u proteklom periodu rezultirala je intenzivnom razmjenom operativnih policijskih podataka u cilju suzbijanja teških oblika organiziranog kriminala i terorizma.

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine je veoma zahvalna na kontinuiranoj podršci koju Savezna Republika Njemačka pruža u procesu jačanja kapaciteta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, prije svega kroz poboljšanje opremljenost i unapređenje rada ove policijske agencije u Bosni i Hercegovini, kao i njenom značajnom doprinosu učinkovitijoj borbi protiv svih vrsta kriminala i stvaranju sigurnijeg okruženja ne samo za građane Bosne i Hercegovine, već i Europske unije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh