BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do petka

Danas se u Hercegovini i na jugozapadu Bosne prognozira pretežno sunčano vrijeme, dok se u većem dijelu Bosne očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Oblaci - Rama-Prozor.info

U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od -5 do -1°C, a dnevna između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 11°C.

U utorak pretežno sunčano vrijeme u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama. U večernjim satima naoblačenje u cijeloj zemlji. Jutarnja temperatura zraka između -7 i -2°C, a dnevna između -1 i 3°C, na jugu zemlje do 9°C,piše Slobodnabosna

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Padavine se očekuju na zapadu i jugozapadu Bosne te u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1°C, a dnevna između 0 i 5°C, na jugu zemlje do 10°C.

U četvrtak u Bosni oblačno. Može padati slab snijeg. U Hercegovini vedro. Oblačno na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1°C, a dnevna između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 9°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh