BiH

Ovo je saučesnik u ubistvu Jasmina Berovića za kojim se traga!

Nakon što su pripadnici specijalne jedinice MUP-a KS danas uhapsili u napuštenoj hali “Energoinvesta” na Stupu migranta iz Maroka Hišama Aglarasa koji je osumnjičen za ubistvo Jasmina Berovića u sarajevskom naselju Otes, nastavljena je potraga za ostalim učesnicima.

Migrant - Ekskluziva

U sukobu s trojicom migranata nastradao je Jasmin Berović, dok se ljekari u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) bore za život Huseina Džilića. Teške povrede zadobio je i Tarik Džamalija, koji je u stabilnom stanju.

Migrant iz Maroka Hišam Aglaras (Hicham Aglaras), koji je osumnjičen za ubistvo državljanina BiH u Otesu uhapšen je danas, a u toku je potraga za preostalom dvojicom migranata. U međuvremenu, građani Sarajeva masovno dijele fotografiju još jednog migaranta koji je sudjelovao u ubistvu Jasmina Berović, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh