BiH

SJEĆATE LI SE KASIME SA BANDERE? EVO KOLIKO JE DO SADA DOBILA GLASOVA U ŽIVINICAMA

Sjećate li se Kasime Hodžić, kandidatkinje stranke PDA za lokalne izbore 2020. godine u Živinicama, koja se tokom predizborne kampanje popela na banderu.

Kasima Hodžić - Instagram

Tako se fotografirala pored svog plakata i samo zbog toga pridobila pažnju javnosti, prenosi “Hayat“.

Ismijavali su je zbiog takve fotografije, pa se oglasila na Facebooku i pojasnila:

Slika je nastala čisto iz sprdnje dok sam lijepila plakate za svoju predizbornu kampanju. Pošto sam veliki humorista mislila sam da se našalim na svoj račun i objavim ovu sliku kao vid šale i zezancije isključivo na svoj račun. Međutim, naišla sam na dosta dosta pozitivnih komentara, ali i onih negativnih. U svakom slučaju, hvala svim stranicama i portalima na objavi moje slike, jer su mi priuštili besplatnu reklamu. Dobro sam se nasmijala komentarima i dobrim i lošim. Hiljadama zahtjeva za prijateljstvo i hiljadama poruka nije malo, znam da su mnogi tu zbog objava sa stranica humorističnog karaktera. Zahvaljujem se na dobroj i lošoj reklami, jer i loša reklama je dobra reklama. Iskoristiti ću ovaj trenutak pa da se predstavim narodu i iskoristim svojih 5 minuta – objavila je nedavno.

Kasima – Facebook

Hodžić je prema podacima CIK-a, a na osnovu posljednjeg prebrojavanja, dobila 127 glasova za Opštinsko vijeće Živinice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh