BiH

Draško Stanivuković: “Došlo je vrijeme da više ne treba protestovati da bismo nešto dobili”

Kao opozicionari uradili smo mnogo i postigli puno toga za naše građane, a sada ćemo moći još više, poručio je najmlađi gradonačelnik u historiji Banjaluke

n je poručio da će trg biti slobodan i da će slušati potrebe građana.

– Prvo ću ulagati u privredu, zapošljavnje, ekonomiju i realizovati naše ostale programe. Drugo što ću raditi biće da ću okupiti građane na trgu i pitati ih šta nevalja – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

On je poručio da će građani imati potpunu slobodu okupljanja i mišljenja i ako budu protestovali protiv njegovih odluka.

Kada je u pitanju saradnja sa republičkim institucijama Stanivuković kaže da nije važno šta ko o kome misli, nego da je važno sarađivati.

– Došlo je vrijeme da svi sarađujemo za dobro građana – dodao je.

Na izjave njegovih političkih protivnika da će biti gradonačelnik bez skupštinake većine odgovara da to još nije sigurno.

– Govorili su da neću biti gradonačelnik, a ja jesam, tako da trebamo pričekati sa tim izjavama. Možda ovo skupštinska većina bude prošlost, a ja o prošlosti ne volim da govorim – rekao je on, prenosi srpskainfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh