BiH

Dodik obišao zaražene koronavirusom na covid-odjeljenju UKC RS

“Ovdje sam da pružim podršku oboljelima”, rekao je Dodik

Milorad Dodik - Screenshot

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH u petak kasno poslije podne posjetio je Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske (UKC) i zaražene virusom korona koji se liječe u toj ustanovi kako bi im pružio podršku.

“Želim da se zahvalim zdravstvenim radnicima koji izdržavaju napore kojima su izloženi. Republika Srpska pokazala je sposobnost za upravljanje ovom krizom i pored velikog broja zaraženih naš zdravstveni sektor se pokazao održvim. Republika Srpska se potrudila da svi repromaterijali i lijekovi koji se koriste budu dostupni i sada imamo zalihe od tri do šest mjeseci”, rekao je Dodik, prenosi “Fokus“.

Konferencija za novinare održana je nakon obilaska covid odjeljenja u Banjoj Luci.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh