BiH

Turković se obratila učesnicima Odbrambenog koledža NATO-a

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković se u obraćanju osvrnula na veliki značaj i ulogu Alijanse u izgradnji mira nakon rata u Bosni i Hercegovini, ali govorila i o izuzetno važnom doprinosu naše zemlje u mirovnim misijama u inostranstvu

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković, danas se putem videolinka obratila učesnicima Odbrambenog koledža NATO-a (NATO Defence College).
Kako je saopćeno iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH, Turković se u obraćanju osvrnula na veliki značaj i ulogu Alijanse u izgradnji mira nakon rata u Bosni i Hercegovini, ali govorila i o izuzetno važnom doprinosu naše zemlje u mirovnim misijama u inostranstvu.

Također, ministrica je istakla značaj jačanja buduće saradnje naše zemlje sa NATO-om, koju je potrebno intenzivirati, s ciljem obezbjeđivanja dugoročne stabilnosti i sigurnosti u Bosni i Hercegovini i regionu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh