BiH

Novalić pisao Tegeltiji i Viškoviću: Moramo hitno i zajednički djelovati

Premijer FBiH Fadil Novalić uputio je inicijativu predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Zoranu Tegeltiji i premijeru RS-a Radovanu Viškoviću za održavanje sastanka predstavnika Ministarstva civilnih poslova BiH i entitetskih ministarstava zdravstva.

Fadil Novalić - Fokus.ba

Sastanak bi trebao biti održan s ciljem stabilizacije stanja i usporavanja širenja zaraze koronavirusom.

“U vezi sa iznimno ozbiljnom epidemiološkom situacijom u BiH zbog ubrzanog širenja koronavirusa i očekivanog ulaska u kritičnu situaciju, predlažem da u što skorije vrijeme održimo virtualni sastanak na kojem bi učešće uzeli predstavnici Ministarstva civilnih poslova BiH i entitetskih ministarstava zdravstva”, naveo je, prenosi “Klix“.

Novalić je naglasio kako smatra da svi skupa moraju hitno i koordinirano djelovati na svim nivoima vlasti s ciljem stabilizacije i usporavanja širenja zaraze.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh