BiH

Lijepa priča iz BiH: Rodila osmo i deveto dijete

Bračni par lijana i Aleksandar Milojević iz Trebinja dobili su nedavno blizance, dvije djevojčice, i to je u ovoj porodici osmo i deveto dijete, a danas je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić bebe darova zlatnicima i sretnoj majci ponudio posao u Gradskoj upravi.

Milojević porodica Trebinje - Grad Trebinje

Dvije zdrave bebe djevojčice su sretni roditelji danas odveli kući, a ispred porodilišta ih je sačekao upravo gradonačelnik sa poklonima.

Milojevići, koji su trenutno jedina trebinjska porodica sa devetoro djece, kažu da su ih njihovi mališani učinili i najsretnijim u gradu.

“Ima nas, hvala bogu, puna kuća, pa se ima ko brinuti i oko novopridošlih blizanki kojim ćemo dati imena Valentina i Viktorija, a koje su i ostala djeca jedva dočekala u kući i dala im imena”, kaže mama Ilijana, prenose Nezavisne novine.

Prvu je rodila djevojčicu Teodoru prije 15 godina, ali je oduvijek znala da će djece biti još, mada ni ona ni suprug nisu pravili planove koliko će ih biti, znajući da je naljepša stvar u životu skoro svakog čovjeka da ima više djece.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh