BiH

Sarajevo: Vijećnica u bojama zastave SAD-a u čast izborne pobjede Joea Bidena

Sarajevska Vijećnica večeras je bila obojena bojama zastave Sjedinjenih Američkih Država u čast novoizabranog predsjednika te zemlje Joea Bidena

Sarajevska Vijećnica večeras je bila obojena bojama zastave Sjedinjenih Američkih Država u čast novoizabranog predsjednika te zemlje Joea Bidena.

“Sarajevska Vijećnica svijetli u čast istinskog i dokazanog prijatelja naše zemlje, novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Joea Bidena. Iskrene čestitke upućujem i prvoj ženi potpredsjednici u američkoj historiji Kamali Harris, ali i Bosancu u Bidenovom pobjedničkom timu Elviru Klempiću”, napisao je na svojoj FB stranici gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, podijelivši i fotografije osvijetljene Vijećnice.

“U skladu sa epidemiološkim mjerama, njihovu veliku pobjedu su u koloni vozila pozdravili i građani Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Bosnia remembers! Unity over Division!”, napisao je Skaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh