BiH

Amra Šabić El-Rayess: Zahvalila sam se Bidenu što je pokušao da spasi Bosnu

Kada sam upoznala potpredsjednika Joea Bidena prije nekoliko godina – zahvalila sam mu se što je pokušao da spasi Bosnu. Nisam znala da će jednog dana spašavati Ameriku. Ovo je poruka Amre Šabić El-Rayess, Bišćanke sa adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje radi kao profesorica na Columbia Univerzitetu u New Yorku.

Amra Šabić El- Rayes - Linkedin

Ona radi po cijelom svjetu kao savjetnica za obrazovanje za američku i druge vlade svijeta.

Amra Šabić El-Rayess je u postu na Linkedinu također napisala da je sada sigurna da ljudima poput nje neće zabraniti ulazak u SAD, niti će Joe Biden kao predsjednik uraditi bili šta da se njena djeca ne osjećaju kao da ne pripadaju američkom društvu.

“Zahvalna sam sljedećem predsjedniku i u ime moje djece”, istakla je.

“Ali, i svi mi ostali imamo ulogu u ovoj zemlji. Amerika je podijeljena, imamo kolektivnu odgovornost da se ujedinimo. Ja sam vječni optimista. Moraš biti da bi preživio genocid”, istakla je Šabić El-Rayess.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh