BiH

Danas u BiH,pretežno oblačno i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine ,a u narednih 10 dana očekuje nas…

Na prostoru Bosne i Hercegovine do kraja sedmice preovladavat će umjereno do pretežno oblačno i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine.

jesen- pixnio

Za dane vikenda stabilno, pretežno sunčano i svježije. Jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od 8°C do 14°C, na jugu zemlje do 16°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni između 13°C i 18°C, u Hercegovini do 22°C.

Stabilno i pretežno sunčano vrijeme zadržat će se i početkom sljedeće sedmice. Prema raspoloživim sinoptičkim proračunima kiša se očekuje u petak (13.11.) i za dane vikenda.
Minimalne temperature zraka varirat će između 4°C i 9°C u Bosni, do 12°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 8°C i 14°C u Bosni, do jugu Hercegovine do 18°C,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh