BiH

Alen Šeranić u samoizolaciji

Nema nikakvih zdravstvenih tegoba

Alen Šeranić - Twitter

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić nalazi se u samoizolaciji, nakon što je kod dva bliska saradnika u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske utvrđen pozitivan test na virus korona.

Ministar Šeranić nema nikakvih zdravstvenih tegoba, niti je bilo visoko rizičnog kontakta sa saradnicima kod kojih je utvrđeno prisustvo virusa.

– Ministar Alen Šeranić nastavlja svoj rad od kuće i u stalnoj je komunikaciji sa Republičkom štabom za vanredne situacije Stručno operativnim timom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i svim zdravstvenim institucijama u Republici Srpskoj. Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske nastavlja sa intenzivnim radom na sprovođenju mjera za suzbijanje pandemije virusa korona i apeluje na građane da se strogo pridržavaju propisanih mjera zaštite radi suzbijanja širenja ovog virusa – saopšteno je iz Ministarstva, prenosi “Fokus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh