BiH

Vremenska prognoza do utorka

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Oblačno vrijeme - Ilustracija/Twitter

Prije podne slaba kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i na zapadu Bosne. Poslije podne lokalnih pljuskova može biti još i u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 6 do 11, a najviša dnevna od 12 do 20 stepeni.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno oblačno. Tokom dana i u večernjim satima ponegdje u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 8 do 17 stepeni.

U nedjelju u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u jugoistočnim područjima može pasti i malo kiše. Razvedravanje u večernjim satima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Jutarnja temperatura od 1 do 7, a najviša dnevna od 8 do 16 stepeni,piše Slobodnabosna

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 7, a najviša dnevna od 9 do 17 Celzijevih stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh