BiH

Đajić: Krajišnik priključen na aparate, sve dalje prognoze neizvjesne

Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i osuđeni ratni zločinac Momčilo Krajišnik priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su neizvjesne, izjavio je Srni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić.

Momčilo Krajišnik - princip.news

Đajić je rekao da je Krajišnik hospitalizovan u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane zbog infekcije novim korona virusom i obostrane upale pluća.

Krajišnik je 30. avgusta primljen na Kliniku intenzivne medicine UKC-a.

Iz UKC-a su naveli da je zdravstveno stanje Krajišnikovog sina Njegoša, koji je 3. septembra primljen u ovu zdravstenu ustanovu zbog virusa korona, trenutno stabilno.

“Obavljene su sve neophodne dijagnostičke procedure, te se ordiniraju lijekovi u skladu sa protokolima”, naveli su iz UKC-a.

Momčilo Krajišnik je 2006. godine osuđen za ubistva, progone, deportacije i nehumano postupanje, kao i zločine protiv čovječnosti pred Haškim Tribunalom.

Osuđen je na 20 godina zatvora, a od 2013. godine je na slobodi nakon što je odslužio dvije trećine kazne, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh