BiH

Danas oblačno vrijeme uz lokalne pljuskove i grmljavinu

Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 26 do 31, na jugu od 30 do 36 °C

Oblačno vrijeme - Nezavisne.com

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz pokoji lokalni pljusak. U Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake poslije podne što može usloviti pljuskove i grmljavinu.

Jače naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u večernjim satima sa zapada. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 26 do 31, na jugu od 30 do 36 °C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina,piše Avaz

Jutarnja temperatura oko 17, a dnevna oko 28 °C.

Biometeorološka prognoza
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Promjenljivo i nestabilno vrijeme kod osjetljivih osoba i hroničnih bolesnika će uzrokovati postepeno jačanje tegoba, izraženije u drugom dijelu dana.

Moguće su meteoropatske reakcije poput reumatskih i bolova na mjestima ozljeda, iscrpljenosti, nervoze, glavobolje i nesanice.

Sa dolaskom noći opšta slika će se dodatno pogoršati u većem dijelu zemlje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh