BiH

Ambasador SAD Erik Nelson pridružio se kampanji #WearAMask

Cilj je podizanje svijesti o važnosti nošenja zaštitne maske kako bismo zaštitili sebe, ali i sve oko nas od koronavirusa

Eric Nelson - Instagram

Društvenim mrežama uveliku kruži izazov pod heštegom #WearAMask, kojim se priključuju brojne javne ličnosti. Cilj je podizanje svijesti o važnosti nošenja zaštitne maske kako bismo zaštitili sebe, ali i sve oko nas od koronavirusa.

Jedan od posljednjih u nizu je ambasador SAD u BiH Erik Nelson (Eric), koji je na oficijalnim stranicama Ambasade SAD u BiH objavio fotografiju na kojoj nosi zaštitnu masku, prenosi “Avaz“.

– Izazov prihvaćen od Ambasade Republike Slovačke u BiH. Izazivamo načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Senad Mašović. #WearAMask selfi i proslijedi dalje – stoji u objavi na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh