BiH

Ponesite za svaki slučaj kišobrane: I danas sunčano vrijeme, poslijepodne mogući lokalni pljuskovi

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28°C, na jugu zemlje do 30°C

Kišno vrijeme - Twitter

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne sunčano i umjerena oblačnost.

U drugoj polovini dana je izgledno i pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi i grmljavina su mogući u sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine, većinom južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru zemlje vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28°C, na jugu zemlje do 30°C.

U četvrtak u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima u većem dijelu zemlje su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Bez padavina na jugu. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29°C, na jugu zemlje do 31°C.

U petak u BiH oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 28°C, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh