BiH

Sarajevo: Na vozilu GRAS-a priča o stradanju Srebreničana

Na ovaj način čuvamo od zaborava sve žrtve genocida. Da se nikome nikada i nigdje ne ponovi Srebrenica, saopštili su iz GRAS-a.

Na vozilu GRAS-a priča o stradanju Srebreničana - Twitter

Obilježavanje 25. godišnjice genocida u Srebrenici ove godine zbog pandemije koronavirusa izgledaće mnogo drugačije. Mnogi neće biti u mogućnosti da odu u Memorijalni centar Srebrenica i odaju počast žrtvama genocida, prenosi Anadolu Agency (AA).

Na vozilu GRAS-a priča o stradanju Srebreničana – Anadolija

Kantonalno javno komunalno preduzeće GRAS odlučilo je da u znak sjećanja na sve stradale u genocidu na svom vozilu ispriča priču o stradanju građana Srebrenice za koju smo prije rata čuli samo po ljekovitim banjama i Guber vodi, a poslije po stravičnom genocidu. Na ovaj način čuvamo od zaborava sve žrtve genocida. Da se nikome nikada i nigdje ne ponovi Srebrenica“, saopštili su iz GRAS-a.

Na vozilu GRAS-a priča o stradanju Srebreničana – Anadolija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh