BiH

Danas se u BiH očekuje oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima

U Hercegovine, uglavnom slabija kiša ili slabi lokalni pljuskovi. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Obilnije padavine se očekuju u centralnoj i sjeveroistočnoj Bosni (lokalno do 80 l/m2)

Kišno vrijeme - Pinterest.com

Vjetar na momente pojačan, sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 14 do 23 stepena. U utorak pretežno oblačno vrijeme. Povremeni lokalni pljuskovi su mogući u dijelovima centralne i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od 12 do 17, a dnevna od 14 do 24 stepena.

U srijedu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 13 do 18, a najviša dnevna od 16 do 26 stepeni na jugu zemlje,piše Slobodnabosna

U četvrtak nešto sunčanije na jugu. Krajem dana, ponegdje u sjevernim i centralnim područjima može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura od 13 do 18, a dnevna od 17 do 26 stepeni Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh