BiH

NATO Štab pozdravio povećanje plaća vojnicima OS BiH

Brigadni general William Edwards, komandant NATO Štaba Sarajevo sastao se danas sa načelnikom Zajedničkog štaba OS BiH, generalpukovnikom Senadom Mašovićem. Na sastanku je razgovarano o trenutnim aktivnostima i nastavku saradnje na partnerskim aktivnostima NATO Štaba Sarajevo i Oružanih snaga BiH.

Oružane snage BiH - Facebook

General Edwards izrazio je zadovoljstvo zbog konačnog usvajanja izmjena i dopuna Zakona o platama i naknadama u institucijama BiH u oba doma Parlamentarne skupštine BiH, čime će se osigurati poboljšanje statusa vojnika i podoficira u Oružanim snagama BiH. Povećanje plata je podrška vrijednim vojnicima OS BiH koji rade da učine Bosnu i Hercegovinu sigurnijom i stabilnijom, piše “Nap“.

NATO Štab Sarajevo stoji na raspolaganju da pruži podršku Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, te ostaje predan našem partnerstvu sa Bosnom i Hercegovinom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh