BiH

EUFOR se zahvaljuje Radončiću na “tijesnoj i prijateljskoj suradnji”

Zapovjednik EUFOR-a general-bojnik Reinhard Trischak uputio je pismo bivšem ministru sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudinu Radončiću kako bi mu se zahvalio na „tijesnoj i prijateljskoj suradnji“ tijekom perioda kada je obavljao tu dužnost.

EUFOR

U svom pismu general-bojnik Reinhard Trischak osvrnuo se na glavna pitanja kojima su se bavili Ministarstvo sigurnosti i EUFOR tijekom mandata Radončića. Među njima su kako su naveli iz EUFOR-a „sveobuhvatni efekti pandemije COVID-19 koja je utjecala na svaki aspekt svakodnevnog života, razmjena informacija o važnim sigurnosnim pitanjima, kao što su povratak ‘boraca sa stranih ratišta’ u zemlju i stalni problem migranata, koji nastoje BiH pretvoriti u sigurnu rutu za ulazak u EU“.

General-bojnik Trischak ponovio je činjenicu da EUFOR ostaje potpuno posvećen potpori nadležnim organima u Bosni i Hercegovini u održavanju sigurnog i stabilnog okruženja u korist svih građana. Također je naveo se “raduje nastavku ove tijesne i korisne suradnje” s budućim ministrom sigurnosti, saopćeno je iz EUFOR-a, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh