BiH

Novinarka koja je otkrila aferu “Respirator”: “Ukrali su nam i državu i respiratore!”

Ima mnogo Fikreta u BiH preko kojih institucije peru naš novac! Vlada Federacije je odgovorna! Uplaćeno je 70% novca, sedam miliona, gdje su tri miliona?

Semira Degirmendžić - Face.ba

Hodžiću su Solak ili Novalić dali mogućnost da ovo uradi! Neće niko odgovarati, nisam optimista! Teško da će doći ostatak respiratora, onih 20… Civilna zaštita ima milione za rasipanje!”, kazal je za “Face” Semira Degirmendžić, novinarka koja je otkrila aferus s “respiratorima” u BiH.

“Firma koja se bavi namještajem uvezla 150.000 testova, platili su 4,5 miliona maraka! Znala sam 12 dana prije afere da dolaze respiratori, a 6 dana prije koliki je iznos i u kojoj banci je plaćeno!

To je novac građana! Novalić je htio ispasti pametan da sve zna o respiratorima, on je sve sam rekao! Poslali su nam poruku: budite sretni što ste dobili respiratore koje smo kupili vašim novcem!”, navodi Degirmendžić, te dodala:

“Otkud Novalić zna šta nam je dovoljno! Fikret ne zaslužuje pažnju, moja pažnja je na institucijama, odgovorna je cijela Vlada! Ne znam ko je kome i šta naredio, ko je naredio Fadilu… gdje ide razlika, kome?”

Više pogledajte u priloženom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=I8f80Oqwp1g


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh