BiH

“Skromni” Dodikov prvomajski sač i ražanj

Njegov sin Igor na Twitteru je objavio video na kojem član Predsjedništva Bosne i Hercegovine priprema sač i ražanj

Milorad Dodik - Twitter

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik u krugu porodice obilježava 1. maj. Njegov sin Igor na Twitteru je objavio video na kojem član Predsjedništva Bosne i Hercegovine priprema sač i ražanj.

Podsjetimo, u entitetu Republici Srpskoj danas u podne stupila je na snagu zabrana kretanja koja će trajati do sutra u ujutru u 5.00 sati, u skladu sa odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije donesenom s ciljem sprečavanja širenja virusa korona, piše “Fokus“.

Policijski sat bit će na snazi sutra od 12.00 sati do nedjelje, 3. maja, u 5.00 sati, te ponovo u nedjelju, 3. maja, od 12.00 sati do ponedjeljka, 4. maja, u 5.00 sati.

Republički štab produžio je i primjenu zaključka o zabrani kretanja svim osobama van mjesta njihovog prebivališta/boravišta od sutra u 12.00 satido nedjelje, 3. maja, u 18.00 sati.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh