BiH

Kako je ambasador Italije došao na sastanak u zgradu Predsjedništva BiH

Na dnevnom redu je bila informacija Vijeća ministara BiH o realizaciji zaključka Predsjedništva BiH koji se odnosi na borbu protiv pandemije koronavirusa

Nikola Minasi - Avaz

U zgradi Predsjedništva Bosne i Hercegovine počeo je sastanak s ambasadorima Kvinte (SAD, Velika Britanija, Francuska, Njemačka i Italija) u našoj zemlji. Prije ovog sastanka održana je i vanredna sjednica Predsjedništva, piše “Avaz“.

Na dnevnom redu je bila informacija Vijeća ministara BiH o realizaciji zaključka Predsjedništva BiH koji se odnosi na borbu protiv pandemije koronavirusa.

Ono što je uoči sastanka zapelo za oči fotoreporterima koji su čekali aktere ispred zgrade Predsjedništva BiH, jeste i dolazak ambasadora Italije na sastanak Nikole Minazija (Nicola Minasi).

Maska, rukavice, sunčane naočale, torba i lagana šetnja do Predsjedništva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh