BiH

Otac i sin olakšali izolaciju stanovnicima Dobrinje: “Sad mi se javljaju cure koje nikad u životu nisam vidio”

Nihad Maliićbegović i njegov 14-godišnji sin Benjamin, proteklih dana za vrijeme policijskog sata, koji je jučer ukinut u FBiH, olakšali su izolaciju stanovnicima sarajevskog naselja Dobrinja.

Koncert za komšiluk - Source.ba

Svaku noć, oni su svoje komšije u ulici Salke Lagumdžije, častili mini koncertima iz svog stana ili, ako to vremenski uslovi dozvoljavaju, sa krova zgrade.

Kad odkuca 20:00 sati, počinjala je zabava. Stanovnici ovog naselja su se tako makar malo mogli opuštati uz dobru muziku, koju su za njih interpretirali otac i sin. Njihov trud svake je noći bio nagrađen gromoglasnim aplauzima.

Nihad Malićbegović je jedan od članova popularnih grupa Knockout i Erogene zone i predstavnik poslijeratne sarajevske alternativne scene.

Novinari portala “Source” bili su na jednoj njihovoj svirici, u video prilogu pogledajte šta su zabilježili:

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh