BiH

Više od 1040 potvrđenih slučajeva koronavirusa u BiH

Do sada je širom naše zemlje zabilježeno više od 1040 slučajeva oboljelih od virusa korona, najviše na području Hercegovine i u entitetu Republici Srpskoj.

Korona virus u BiH - Twitter

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) sinoć je potvrđeno deset novih pozitivnih testova na koronavirus. Radi se o osam osoba iz Zenice, te po jednoj iz Sarajeva i Žepča.

Štab civilne zaštite Grada Mostara obavijestio je građane koji su podnijeli zahtjev za izdavanje potvrde o kretanju unutar HNK, kao i one koji namjeravaju podnijeti takav zahtjev, da svi zahtjevi koji nisu podnijeti na propisanom obrascu koji ima formu same potvrde o kretanju neće biti razmatrani.

Također, kako ističu, zbog restriktivnosti u izdavanje potvrda o kretanju, naređene od Štaba civilne zaštite HNK, neće se izdavati potvrde za više članova jedne porodice, već samo podnosiocu zahtjeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh