BiH

Reisu-l-ulema Kavazović uputio čestitku kardinalu Puljiću

“Upućujem Vama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini čestitke u povodu katoličkog blagdana Uskrsa, želeći da ga provedete u sreći i blagostanju”, poručio je Kavazović

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović, povodom katoličkog blagdana Uskrsa, uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom, kardinalu Vinku Puljiću.

“Upućujem Vama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini čestitke u povodu katoličkog blagdana Uskrsa, želeći da ga provedete u sreći i blagostanju”, poručio je Kavazović u čestitiki, te nastavio:
“U ovim teškim vremenima kušnje posebno smo potrebni Božije milosti, ali i komšijske i ljudske solidarnosti i suosjećanja. Teško je vidjeti naše crkve i džamije praznim, ali bi bilo teže vidjeti ljudska srca bez vjere, ljubavi i nade. Zato u ovim danima blagdana želim da Vas ohrabrim ovom mojom čestitkom i porukom da smo zajedno u ovom iskušenju iz kojeg ćemo voljom Milostivog izaći samo odlučniji i jači”, prenosi MINA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh