BiH

Oporavio se jedini oboljeli od virusa korona iz Dervente

Jedini pacijent koji je do sada obolio od virusa korona sa područja opštine Derventa potpuno je oporavljen

Derventa, BiH - Nezavisne.com

Jedini pacijent koji je do sada obolio od virusa korona sa područja opštine Derventa potpuno je oporavljen i otpušten je sa liječenja iz banjalučkog Studenskog doma i sada je u kućnoj izolaciji, rekla je epidemiolog Doma zdravlja Derventa Milena Bjegović Đujić, piše “Srna”.

Đujićeva, koja je član opštinskog štaba za vanredne situacije, navela je u informaciji o aktivostima koje se sprovode u cilju spriječavanja i adekvatnog reagovanja na pojavu infekcija izazvane koronom virus na području opštine Derventa da su, da nalazi za tri lica testirana 3. aprila negativni.

Tokom protekla 24 sata pod nadzor je stavljeno osam lica, a za četiri lica je istekao period nadzora.

Pod zdravstvenim nadzorom jutros u 7.00 sati bilo je 246 lica, od kojih su 24 u lokalnom karantinu, a ostali u kućnoj izolaciji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh