BiH

Zbog nepoštivanja mjera u Bijeljini: Sankcionisano deset osoba

Policajci su u naselju Koraj zatekli s M. H., državljanina Holandije, koji nije poštovao mjeru kućne izolacije

Policajci iz Bijeljine sankcionisali su deset osoba zbog nepoštivanja zaključaka Štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja osoba starijih od 65 godina, kao i kretanja u vrijeme trajanja policijskog sata, zbog pandemije koronavirusa, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sedam osoba je sankcionisano zbog nepoštovanja policijskog sata, dvije osobe starosti preko 65 godina zbog kršenja zabrane kretanja i jedna osoba zbog toga što nije poštovala izrečenu mjeru kućne izolacije.

U nedjelju, 29. marta, oko 15. 20 sati, policajci su u naselju Koraj zatekli s M. H., državljanina Holandije, koji nije poštovao mjeru kućne izolacije. M.H. je prekršajno sankcionisan,prenosi Avaz.
ko


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh