BiH

“Balkon challenge”: Pozivamo vas na balkon anketu u 20:00 sati

Većina građana BiH je u svojim domovima. Svi su zakovani za vijesti koje se smjenjuju filmskom brzinom (uglavnom loše).

Aplauz s balkona - Source.ba

Vlasti su poduzele mjere kojima su neki zadovoljni, drugi imaju određene kritike. Neki od nas su u panici, drugi su sačuvali hladnu glavu. Naše je mišljenje da, iako smo u svojim domovima, imamo pravo da se naš glas čuje. Sigurni smo i da će onima koji upravljaju krizom dobro doći mišljenje građana.

Shodno tome, portal “Source” odlučio se napraviti zanimljiv poduhvat, tačnije neku vrstu socijalnog eksperimenta u vidu balkon ankete, koju su slobodno nazvali “#balkonchallenge“.

Naime, pozivaju sve da večeras u 20:00 sati izađu na svoje balkone i izraze svoje mišljenje.

Pitamo vas:

  • Da li ste zadovoljni zdravstvenom zaštitom koja nam je na raspolaganju,
  • Da li ste zadovoljni potezima vlasti na polju ekonomije
  • Da li ste zadovoljni potezima kriznih štabova?

Sistem je jednostavan,

Ako je vaš odgovor DA izađite i aplaudirajte

Ako je vaš odgovor NE izađite i zviždite (dozvoljena upotreba zviždaljki, lupanje šerpama, vuvuzela itd).

Balkon challenge i balkon anketa su pred vama. Smatraćemo da je naš zadatak gotov kada budemo imali jednoglasan aplauz, pa makar to bila i prva noć challengea, poručuju s portala “Source“.

P.S. Molimo sve učesnike da se pridržavaju uputa kriznih štabova i nijednim potezom ne krše propisane mjere. Svoje snimke, mišljenja, probleme, ideje za nove challenge šaljite na redakcija@source.ba. Naravno, svoja zapažanja možete pisati i u komentarima ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh