BiH

Denis Zvizdić uputio čestitku povodom Međunarodnog dana žena

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Denis Zvizdić uputio je čestitku svim ženama Bosne i Hercegovine povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena.

Denis Zvizdić - Vijesti.ba

Poštovane Bosanke i Hercegovke, želim da vam u svoje ime i u ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH čestitam 8. Mart – Dan žena. Svaki dan, a posebno na ovaj praznik moramo ukazivati na potrebu kvalitetnijeg poboljšanja položaja žena u društvu, napisao je Zvizdić i dodao:

Naše, bosanskohercegovačke žene su bezbroj puta do sada pokazale i dokazale da su požrtvovane, vrijedne, inovativne i da su istinski promotori ukupnih društvenih i porodičnih vrijednosti. Siguran sam da će poštivanje i ostvarivanja ljudskih prava i još brža izgradnja pravne države omogućiti svim našim građankama da žive i rade i uživaju plodove svoga rada, ravnopravno u svim segmentima života, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh