BiH

Sutra kiša, susnježica i snijeg

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme sa slabom kišom u centralnim i sjevernim predjelima, dok je na planinama moguć snijeg.

Snijeg - Depo.ba

Jutro će biti oblačno, na sjeveru sa slabom kišom, a u centralnim predjelima je moguća susnježica, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno oblačno i dalje uz slabe padavine u centralnim i sjevernim predjelima, u nižim sa slabom kišom, a u brdovitim i na planinama moguć je slab snijeg, prenosi “Srna”.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do pet, na jugu do osam, a najviša dnevna od pet do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusa, podaci su Federalnog hidrometerološkog zavoda BiH.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 sati: Bjelašnica nula, Kalinovik sedam, Gacko i Han Pijesak osam, Nevesinje devet, Sokolac i Mrakovica 10, Sarajevo i Bileća 11, Trebinje i Zenica 12, Mostar i Višegrad 13, Neum 14, Bihać, Doboj i Tuzla 15, Banjaluka i Bijeljina 16, Prijedor 17, Srebrenica 18, te Zvornik 19 stepeni Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh