BiH

Šefik Džaferović: “S tugom sam primio vijest o smrti uvaženog Muhameda Filipovića”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća porodici akademika Muhameda Filipovića.

Šefik Džaferović - Blogspot.com

S tugom sam primio informaciju o smrti uvaženog akademika Muhameda Filipovića. Svojim višedecenijskim angažmanom akademik Muhamed Filipović je ostavio neizbrisiv trag u naučnom, političkom i društvenom životu Bosne i Hercegovine.

Njegova energija i kompletan društveno-politički angažman bili su gotovo u potpunosti posvećeni odbrani i afirmaciji naše domovine Bosne i Hercegovine, bošnjačkog naroda i multietničkog bosanskohercegovačkog bića. Na to i vi kao porodica, ali i svi mi kojima je država Bosnа i Hercegovina na srcu, trebamo i moramo biti ponosni. Primite izraze mog iskrenog i dubokog saučešća – napisao je Džaferović, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh