BiH

Nakon susnježice i snijega dolazi nam sunčano vrijeme

Danas će u jutarnjim satima u većem dijelu Bosne i na sjeveru Hercegovine preovladavati susnježica ili snijeg. Umjereno oblačno vrijeme u Krajini i većem dijelu Hercegovine. U ostalim područjima postepeno razvedravanje u drugoj polovini dana.

Snijeg na M-17 - Screenshot/Facebook

Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa.

U petak u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle ili niskih oblaka. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 13 stepeni Celzijusa.

U subotu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 13 stepeni Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh