BiH

Dragan Čavić: “Međunarodni predstavnici stoje iza odluke Ustavnog suda BiH”

Dragan Čavić, predsjedik NDP-a, rekao je da međunarodni predstavnici u suštini stoje iza odluke Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu.

Dragan Čavić - Blic.rs

On je to rekao na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske na čijem dnevnom redu je informacija u vezi sa antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda.

Nenad Nešić, vršilac dužnosti predsjednika DNS-a, rekao je da se “na primjeru Ustavnog suda najbolje ogleda sva apsurdnost BiH“.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, rekao je da je odluka Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu neprihvatljiva.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da dejtonski princip kao i sam Ustav BiH podrazumijevaju konstitutivnost tri naroda, što nije slučaj sa Ustavnim sudom.

Ustavni sud je suštinski negacija principa na kojima počiva BiH“, rekao je Stevandić, pišu “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh