BiH

SuperLOTO: Igrač iz Žepča pogodio šesticu i osvojio skoro MILION KM

U subotu navečer, 15. februara 2020. godine u 13. kolu igre SuperLOTO, u emisiji koja se emitira uživo, pogođena je dobitna kombinacija od šest brojeva koja je sretnom igraču donijela dobitak od 973.219,50 KM.

Sretni dobitnik odigrao je loto listić od 10 kombinacija sa pretplatom dva kola. Sretni listić uplaćen je u 13.2.2020. godine u 10:53 sati, na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije Bosne i Hercegovine u Žepču, ulica Prva bb. Sedma kombinacija brojeva na odigranoj šarenici igraču iz Žepča donijela je skoro milionski dobitak. Izvučeni brojevi koji su bili sretni za igrača iz Žepča su: 1, 4, 5, 9, 12 i 13.

Lutrija Bosne i Hercegovine, u skladu sa Pravilima SuperLOTO objaviti će privremeni izvještaj dva dana nakon obavljenog izvlačenja, a konačni izvještaj u roku od sedam dana od objave privremenog, nakon čega dobitnik stiče pravo naplate dobitka. Zadnji dan naplate dobitka za 13. kolo igre SuperLOTO je 24.3.2020.godine. – istakli su iz Lutrije Bosne i Hercegovine te uputili čestitke sretnom dobitniku iz Žepča, prenosi Patria.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh