BiH

Ramizina formula za brak: Udala se za 20 godina starijeg čovjeka, s njim je bila 30 godina u braku

U visočkom naselju Grajani živi nana Ramiza sa sestrom.

Nana Ramiza - YouTube

Ramiza i njena sestra žive zajedno same, treća je preselila na na “bolji svijet”.

Kaže, udala se za mnogo starijeg čovjeka, stariji za dvadeset godina, ali uprkos toj razlici u godinama zajedno su bili trideset godina u braku.

Ramiza je porijeklom je iz Olova, s mužem se upoznala na vašaru u Visokom. Ona je iz Olova došla na vašar, on je ponudio brak a ona pristala. Tako je izgledalo njihovo prvo upoznavanje, piše “Hayat“.

Na uptit novinara da komentira današnje moderne brakove koji vrlo često kratko traju, nana kaže „sve se može trpit, samo ne treba trpiti nasilje“.

Ima dvoje djece koji ne žive s njom, jedan se oženio i živi u Visokom dok je drugi napustio državu i trenutno se nalazi u Njemačkoj.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh