BiH

Okončana drama: Muškarac i dijete spašeni, imamo problema s grijanjem i strujom

U automobilu su bili zarobljeni muškarac i dijete

Zbog jakog vjetra i snježnih nanosa sva sela na području Općine Sokolac ostala su bez struje, potvrdio je za “Avaz” načelnik ove općine Milovan Bjelica.

Na tom području došlo je bilo i do nezgode kada je na putu udaljenom 20 kilometara od Sokoca palo drvo. U automobilu su bili zarobljeni muškarac i dijete.

– Radnici šumarskog preduzeća su otišli na lice mjesta i isjekli drvo, tako da je ta situacija riješena uspješno. Riječ je u selu Kaljina u Sokocu. Sličnih problema ima i na putevima prema drugim selima, radnici su na terenu, provjeravaju stanje. Trudimo se da održimo grijanje u gradu, što se tiče struje večeras ne može ništa da se uradi jer je noć, to će sačekati jutro. Vjerujem da će ujutro sve biti sanirano – rekao je Bjelica za “Avaz”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh